Господарські ініціативи представників роду Скадовських в контексті економічного розвитку Південноукраїнського регіону - Чорноіваненко, І. (Краєзнавство, 2014)
У статті розглядається місце роду Скадовських в економічному житті Південної України. На
підставі залучення комплексу джерел визначено плани і результати підприємницької діяльності
представників роду щодо пошуку шляхів вирішення господарчих проблем. В статье рассматривается вклад рода Скадовских в экономическую жизнь Южной Украины. На основании введения комплекса источников определено планы и результаты предпринимательской деятельности
представителей рода в поисках путей решения хозяйственных проблем. The article deals with the place of Skadovski family in the economic life of the South of Ukraine. On the basis
of the involvement of sources’ complex the plans and results of business activity of the representatives of the family
as for looking for solutions of economic problems are determined.