Організація виборів до всеросійських установчих зборів на Волині в 1917 р. - Зенич, І. (Краєзнавство, 2014)
У статті на основі мало досліджених документів із Державного архіву Житомирської області
висвітлюється процес підготовки виборів до Всеросійських Установчих зборів у Волинському виборчому окрузі. В статье на основе мало исследованных документов из Государственного архива Житомирской области
освещается процесс подготовки выборов во Всероссийское Учредительное собрание в Волынском избирательном округе. The article is based on a little research documents from the State Archive of Zhitomir region covers the preparation
of elections to the Russian Constituent Assembly constituency in Volyn.