Конвеєр смерті в часи "Великого терору" в Україні: технологія розстрілів, виконавці, місця поховань - Бажан, О.; Золотарьов, В. (Краєзнавство, 2014)
У статті розглядається процедура виконання смертної кари, особи, причетні до розстрілів «ворогів народу» у 1930-ті роки. В статье рассматривается процедура исполнения смертной казни, личности, причастны к расстрелу «врагов народа» в 1930-е годы. The article considers the procedure of executions and those who performed them, particularly, those participating in the execution through shooting «enemies of people» in the 1930-ies.