Новий посібник з історії становлення та розвитку краєзнавчої бібліографії в Україні - Кисельова, В. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на книгу: Мілясевич І. В. Історія формування краєзнавчих бібліографічних ресурсів в Україні:
навч. посіб. / І. В. Мілясевич; Рівнен. держ. гуманітар. ун-т. – 2-е вид., допов. і переробл. – Рівне:
ПП ДМ, 2013. – 174 с.: іл. – Бібліогр.: с. 146-150.