Михайло Іванович Сікорський (1950-1991 рр.) в сучасних історичних студіях - Науменко, Л. (Краєзнавство, 2014)
Розглядається низка праць, присвячених науково-дослідній діяльності видатного творця музейної справи, Героя України, генерального директора Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» Михайла Івановича Сікорського. Рассматриваются труды, посвященные научно-исследовательской деятельности выдающегося создателя музейного дела, Героя Украины, генерального директора Национального историко-этнографического
заповедника «Переяслав» Михаила Ивановича Сикорского. Considered works dedicated research outstanding creator museology, Hero of Ukraine, General Director of the
National Historical and Ethnographic Reserve «Perejaslav» Mikhail Ivanovich Sikorsky.