Транспортна система Волинського воєводства у міжвоєнний період як складова туристичної інфраструктури краю - Ковальчук, Т. (Краєзнавство, 2014)
У статті охарактеризовано основні види транспорту, якими користувались подорожуючі,
а також проаналізовано стан шляхів сполучення Волинського воєводства. В статье охарактеризованы основные виды транспорта, которыми пользовались путешествующие,
а также проанализировано состояние путей сообщения Волынского воеводства. The basic types of transport, that was used by travelling, are described in the article, and also the state of ways
of report of the Wołyń Voivodeship is analysed.