Відображення в історичній літературі діяльності медичних товариств на терені України в другій половині ХІХ – на поч. ХХ ст. - Самойленко, Н. (Краєзнавство, 2014)
Подається історіографічний аналіз літератури, присвяченої діяльності медичних товариств
на терені України в другій половині ХІХ – на поч. ХХ ст. Подается историографический анализ литературы, посвященной деятельности медицинских обществ
на территории Украины во второй половине XIX – нач. ХХ в. Served historiographical analysis of literature devoted to medical societies in Ukraine in the second half of the
nineteenth – early twentieth century.