Наративні джерела про діяльність Херсонського архієпископа Інокентія (Борисова) - Діанова, Н. (Краєзнавство, 2014)
У статті проаналізовано комплекс наративних документів, що стосуються діяльності архієпископа Інокентія (Борисова). Розглянуто епістолярну спадщину Владики та спогади про нього
сучасників. Показано внесок архієпископа у розвиток історичної науки та просвітництва. В статье проанализирован комплекс наративных документов, посвященных деятельности архиепископа
Иннокентия (Борисова). Рассмотрено эпистолярное наследие Владыки и воспоминания о нем современников.
Показан вклад архиепископа в развитие исторической науки и просветительства. In article the complex of the narrative documents devoted to activity of the archbishop Innokenty (Borisov) is
analyzed. The epistolary heritage of the Lord and reminiscence of contemporaries of it is considered. The contribution
of the archbishop to development of historical science and enlightenment is shown.