Всеукраїнська нарада з питань підготовки Зводу пам'яток історії та культури України - Федорова, Л. (Краєзнавство, 2014)
20 листопада 2013 р. в Інституті історії України НАН України відбулася Всеукраїнська нарада
з питань підготовки Зводу пам'яток історії та культури України. Її організатором виступила Головна редакційна колегія Зводу на чолі з академіком НАН України, директором Інституту історії
України НАН України В.А. Смолієм.