Історіографічна традиція Законодавчої комісії 1767-1768 рр. на сторінках українського часопису "Киевская старина" (1882-1906) - Мирончук, А. (Краєзнавство, 2014)
У статті проаналізовано внесок журналу «Киевская старина» у формування історіографічної традиції Законодавчої комісії 1767-1768 рр. В статье проанализирован вклад журнала «Киевская старина» в формирование историографической традиции Законодательной комиссии 1767-1768 гг. The article analyzes the contribution of the magazine «Kiyevskaya starina» in the formation of the historiographical
tradition of the Legislative Commission of 1767-1768.