Джерела до вивчення деревообробних ремесел Східного Поділля - Сауляк, Б. (Краєзнавство, 2014)
У статті на основі як раніше опублікованих, так і вперше залучених до наукового обігу
відомостей відображається комплекс джерел, до вивчення деревообробних ремесел Східного
Поділля. Основну увагу звернено на архівні і власні польові матеріали автора, як найбільш
інформативні. В статье на основе как ранее опубликованных, так и впервые привлеченных в научный оборот сведений отображается комплекс источников, к изучению деревообрабатывающих ремесел Восточного
Подолья. Основное внимание обращено на архивные и собственные полевые материалы автора, как наиболее информативные. This article deals with the complex of sources to studying of woodworking crafts in East Podolia. The paper
is based on information previously published, as well as on the data, involved to the scientific circulation for
the first time. The main attention is paid to the archival and author’s field materials that are the most informative
for the research.