Реабілітація репресованих співробітників НКВС СРСР: важкий пошук істини - Золотарьов, В.; Бажан, О. (Краєзнавство, 2014)
У статті розглядається правомірність реабілітації співробітників радянських органів держбезпеки, причетних до масових політичних репресій в 1930-ті роки в СРСР. В статье рассматривается правомерность реабилитации сотрудников советских органов госбезопасности, причастных к массовым политическим репрессиям в 1930-е годы в СССР. The article deals with the consideration whether it is correct to rehabilitate those employees of the Soviet bodies’ of state security who were participating in the mass political repressions in the 1930-ies in the USSR.