Четверта конференція "Київ і кияни" у Київському університеті імені Бориса Грінченка - Бонь, О.; Ковальов, Є. (Краєзнавство, 2014)
29 травня 2014 р. у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася
Всеукраїнська науково-практична конференція «Київ і кияни у соціокультурному просторі ХІХ–ХХІ ст.: шевченкознавчий дискурс», присвячена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. Захід відбувся на базі кафедри історії України за ініціативою
д.і.н., професора А.Л. Зінченка. У конференції взяли участь історики і літературознавці з Київського університету імені Бориса Грінченка та інших науково-освітніх
осередків Києва, Львова, Полтави, Кам'янця-Подільського. Співорганізатором конференції виступив Національний музей Тараса Шевченка.