Кизил-кобинська кераміка Керкінітіди VI—IV ст. до н. е. - Кравченко, Э.А. (Археологія і давня історія України, 2009)
Знахідки кизил-кобинської кераміки у контексті античних пам’яток Криму попри багаторічні дослідження цього питання досі становлять чималу проблему для історичних інтерпретацій археологічної пам’ятки.