Крізь призму нового бачення: Ю. В. Болтрик у міжнародних сходознавчих проектах - Біляєва, С.О. (Археологія і давня історія України, 2019)
У статті розглянуто внесок Ю. В. Болтрика у виконання міжнародних проектів із дослідження видатних пам’яток Північного Причорномор’я, зокрема Аккерманської фортеці Білгород-Дністровського району Одеської області. The article presents the role and activity of Dr. Yu. Boltryk in the researches of international projects which take place at the end of twentieth — at the beginning of twenty first century during the excavation of outstanding sites of Ottoman culture in the North Pontic region.