Проблема поховального обряду населення скіфського часу Посейм`я - Білинський, О.О. (Археологія і давня історія України, 2019)
У статті розглядається проблема поховального обряду населення Сейму за скіфської доби. Обґрунтовується належність відомих нині поховальних пам’яток до інших періодів, описуються окремі знахідки людських кісток з пам’яток регіону, пропонується реконструкція обрядів, які могли призвести до їх депонування. The author analyzed the problem of burial sites of the population of Scythian Age in the Seym region. Currently there are several locations associated with the local population. These are the burial sites from the Moiseevo and Maritsa hillforts and the necropolis near Dolinske village.