Букринська наступальна операція очима очевидців - Бойко, Н. (Краєзнавство, 2014)
Подано розгорнуту картину боїв на Букринському плацдармі восени 1943 року, дається їм
аналітично-критична оцінка. Дослідження проводиться на основі документальних матеріалів
і свідчень очевидців та учасників битви. Дана развернутая картина боев на Букринском плацдарме осенью 1943 года, дается им аналитически- критическая оценка. Исследование проводится на основе документальних материалов, свидетельств очевидцев и участников битвы. The author of the article gives the complete picture of the fighting on the Bukrin beachhead autumn in 1943
and gives it’s analytic-critical estimation Such investigation is advanced for the first time on reason of documentation,
evidences of the eye-witnesses and participants of the battle.