Закарпаття очима знаного історіографа та краєзнавця - Калакура, Я. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на книгу: Данилюк Дмитро. Історія Закарпаття: навч. посібн. /Д.Д. Данилюк. – Ужгород:
Подяка, 2013. 304 с.