Краєзнавець макарівського гарту - Мех, Л. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на книгу: Букет Є. Іван Бондаренко – останній полковник Коліївщини. Історичний нарис. –
Київ: Видавництво «Стікс», 2014. – 320 с.