Про досягнення Інституту надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля в галузі синтезу і спікання надтвердих матеріалів за період діяльності в складі НАН України - Туркевич, В.З.; Колодніцький, В.М. (Сверхтвердые материалы, 2018)
Представлено основні досягнення Інституту надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля НАН України в області синтезу і спікання надтвердих матеріалів при екстремально високих p, T-параметрах за період діяльності в складі НАН України. Представлены основные достижения Института сверхтвердых материалов им. В. Н. Бакуля НАН Украины в области синтеза и спекания сверхтвердых материалов при экстремально высоких p, T-параметрах за период деятельности в составе НАН Украины. Basic achievements of the Bakul Institute for Superhard Materials in the field of synthesis and sintering of superhard materials at extremely high p, T parameters while being in the composition of the National Academy of Science of Ukraine are presented.