80-річчя члена-кореспондента НАН України Володимира Петровича Бондаренка (Сверхтвердые материалы, 2019)
19 січня 2019 року виповнилося 80 років від дня народження відомого українського вченого в галузі твердих сплавів та зернистих композиційних матеріалів, члена-кореспондента НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника з покладанням виконуючого обов’язків завідувача відділу “Спікання твердих сплавів і вольфрамовмісних композитів” Інституту надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля НАН України Володимира Петровича Бондаренка.