Особливості впливу умов спікання дрібнозернистого твердого сплаву WC–10Co на його структуру, фізико-механічні та експлуатаційні характеристики - Прокопів, М.М.; Харченко, О.В. (Сверхтвердые материалы, 2019)
Представлено результати дослідження впливу середовища при спіканні дрібнозернистого твердого сплаву WC–10Co на його структурні характеристики і фізико-механічні властивості, а також експлуатаційну стійкість і механізми зношування різальних пластин з цього сплаву в процесі ударного циклічного точіння деталей зі сталі 40Х. Представлены результаты исследования влияния среды при спекании мелкозернистого твердого сплава WC–10Co на его структурные характеристики и физико-механические свойства, а также эксплуатационную стойкость и механизмы изнашивания режущих пластин из этого сплава в процессе ударного циклического точения деталей из стали 40Х. The results of a study of the influence of the environment during sintering of fine-grained WC–10Co cemented carbide on its structural characteristics and physicomechanical properties, as well as the operational durability and wear mechanisms of the cutting plates of this alloy in impact cyclic turning process of 40Kh steel parts are presented.