Теоретичні аспекти гарантування суспільної безпеки у форматі сталого розвитку - Обиход, Г.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Стаття присвячена проблематиці гарантування суспільної безпеки. Визначено її основні об’єкти і види залежно від джерела походження загроз. Розкрито принципи організації безпечного існування суспільства. Розроблено напрями вдосконалення системи гарантування суспільної безпеки, виходячи із завдань сталого розвитку. The article is sanctified to the range of problems of guaranteeing of public safety. Certainly her basic objects and kinds depending on the source of origin of threats. Principles of organization of safe existence of society are exposed. Directions of perfection of the system of guaranteeing of public safety are worked out, going out the tasks of steady development.