Внутрішній територіальний капітал сталого розвитку національної економіки - Павленко, В.П.; Тичковська, Л.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Визначено головні форми територіального капіталу, на основі раціонального використання яких можливий сталий розвиток держави. Обґрунтовано концептуальну схему відтворення територіальних систем шляхом застосування внутрішнього потенціалу. The main forms of territorial capital, on the basis of rational use of which state sustainable development is possible, are defined. The conceptual scheme of territorial systems reproduction through the use of inward capacity is grounded.