Організаційна складова в забезпеченні сталого землекористування - Паляничко, Н.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Стаття присвячена дослідженню та пошуку організаційних механізмів сталого використання земель сільськогосподарського призначення. Запропоновано алгоритм організаційно-управлінських дій для забезпечення цього процесу. The article is devoted to research and search of organizational mechanisms of sustainable use of agricultural lands. The algorithm of organizationally-administrative actions is offered for providing of this process.