Роль водогосподарсько-меліоративного комплексу в контексті забезпечення сталого розвитку України - Рижова, К.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У даній статті розглянуто роль водогосподарсько-меліоративного комплексу в контексті забезпечення сталого розвитку та запропоновані шляхи підвищення рівня використання водних ресурсів на основі активізації інноваційно-інвестиційних процесів. In given article is considered of a water meliorative complex in a context of maintenance of steady development is offered and ways of increase of a level of use of water resources on the basis of activization of is innovative-investment processes are offered.