Сутність екологізації виробництва в умовах реструктуризації лісового господарства - Сахарнацька, Л.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Обґрунтовано теоретичні положення напрямів екологізації виробництва лісового господарства. Визначено систему методів організації і стимулювання екологізації лісокористування і відтворення лісових ресурсів. The theoretical position of directions in ecological forestry production. The system of methods of organization and stimulation of ecological foresty used and regeneration of forest resources.