Наукові засади інституціонального забезпечення раціонального використання земельних ресурсів - Шашула, Л.О.; Музика, Н.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Питання впорядкування використання інституту власності на земельні ресурси знаходиться в фокусі економічних проблем країни. В статті проведено дослідження сучасного стану та наявних проблем, перспектив вирішення інституціонального забезпечення використання земельних ресурсів. Доведено іноваційність використання принципів аутсорсингу в сфері землегосподарювання через державно-приватне партнерство. Question ordering deployment of ownership of land resources is at the center of the country's economic problems. The paper analyzed the current situation and existing problems, prospects of resolving the institutional land use. Innovations proved using the principles of outsourcing in zemlehospodaryuvannya through public-private partnership