Ефективність функціонування лісогосподарських підприємств в умовах ринкової економіки - Шершун, М.Х. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Проведений аналіз господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств України. Відображено обсяги проведення лісовідновлення та лісорозведення. Досліджено динаміку обсягів реалізації продукції лісового господарства за останні роки. The analysis of economic and financial activity of forest enterprises in Ukraine is carry out. Amount of reforestation and afforestation are resulted. Dynamics of volumes of forest products in recent years are investigated.