Використання інструментів екологічного маркетингу в господарській діяльності аграрних підприємств - Шкуратов, О.І.; Воронецька, І.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Удосконалено маркетинговий механізм управління аграрним підприємством на основі впровадження екологічного маркетингу. Обґрунтовано місце, завдання і функції екологічного маркетингу в системі інтегрованого еколого-економічного управління. Improved marketing mechanism of agricultural enterprise through the introduction of environmental marketing. Grounded place, tasks and functions of environmental marketing in integrated environmental and economic management.