Шляхи створення складових механізму податкового регулювання використання та охорони природних ресурсів - Гамзіна, О.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті розкривається роль податкового механізму регулювання, використання та охорони природних ресурсів в Україні на сучасному етапі її розвитку. Розглядається податкове регулювання та ряд інших фінансових інструментів як частина державної політики коректування параметрів цього механізму. The article deals with the role of tax mechanism for regulating the use and protection of natural resources in Ukraine at the present stage of its development. Consider tax regulation and a number of other financial instruments as part of state policy adjustment parameters of this mechanism.