Формування організаційно-економічної системи управління земельними ресурсами - Денисенко, І.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
В статті досліджуються методологічні основи формування організаційно-економічної системи управління земельними ресурсами. Розглянуті особливості впливу земельних ресурсів на забезпечення соціально-економічного розвитку країни. Methodological bases of forming of organizationally economic control system by the landed resources are investigated in the article. The considered features of influence of the landed resources are on providing of socio-economic development of country.