Теоретико-методологічні засади державного земельного кадастру - Шевченко, І.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Проаналізовано сучасний стан організації державного земельного кадастру в Україні, а також досліджено його функції і роль в системі управління земельними ресурсами. Analyzed the current state of the state land cadastre in Ukraine, and studied its function and role in the system of land administration.