Теріологічні школи та публікації про них - Загороднюк, І.; Очеретна, К. (Theriologia Ukrainica, 2019)
Представлено стислий огляд щорічних семінарів Українського теріологічного товариства НАН України, організованих протягом 1994–2019 років, тобто останніх 25 років його діяльності. Наведено інформацію про всі школи, включаючи основні їхні теми, місця проведення і дати, ключових організаторів і посилання на публікацію з інформацією про ці семінари та їхні резолюції. Цей огляд включає інформацію про 26 щорічних шкіл-семінарів та 36 публікацій про них, включаючи всі звіти про поточні школи з оглядом подій та резолюцій кожної зустрічі. Звіти опубліковано у 7 різних виданнях (основні з них — «Праці Теріологічної школи» та «Вісник зоології»), загальним об’ємом 170 сторінок. A brief review of annual workshops of the Ukrainian Theriological Society NAS of Ukraine organised in 1994 to 2019, i.e. for 25 years of its activity is presented. Information on all schools is provided including the main topic, venue and date, key organisers and links to the publication with reports on these seminars and their resolutions. This review includes information on 26 annual schools- seminars and 36 publications about them, including all reports on current schools with an overview of events and resolutions of each meeting. The reports are published in 7 different editions (the main are the Proceedings of the Theriological School and Vestnik Zoologii), with a total volume of 170 pages.