Технология выплавки слитков кобальтового сплава способом дугового переплава - Овчинников, О.В.; Теслевич, С.М.; Тизенберг, Д.Л.; Єфанов, В.С. (Современная электрометаллургия, 2019)
Рассмотрена возможность получения сплава на основе кобальта с использованием разнофракционного состава шихтового материала. Установлены коэффициенты перехода элементов шихты и исследована микроструктура полученного кобальтового сплава. Обеспечено качественное распределение легирующих элементов по всей структуре слитка Розглянуто можливість отримання сплаву на основі кобальту з використанням різнофракційного складу шихтового матеріалу. Встановлені коефіцієнти переходу елементів шихти та досліджено мікроструктуру кобальтового сплаву. опрацьовано якість розподілення легуючих елементів по всій структурі зливка. The feasibility of producing alloy on cobalt base with applying the different-fraction composition of charge material was considered. The coefficients of transition of charge elements were found and microstructure of produced cobalt alloy was examined. The qualitative distribution of alloying elements in all the ingot structure was provided.