XXII Міжнародна конференція "Сучасні методи та засоби неруйнівного контролю і технічної діагностики" - Посипайко, Ю.М.; Зельніченко, О.Т. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2018)
10-14 вересня 2018 р. в Одесі в готелі «Курортний» відбулась XXII Міжнародна конференція «Сучасні методи та засоби неруйнівного контролю та технічної діагностики», яка була організована Інститутом електрозварювання ім. Є. О. Патона, Українським товариством неруйнівного контролю і технічної діагностики та міжнародною асоціацією «Зварювання». Інформаційну підтримку конференції надали журнали «Автоматическая сварка» та «Техническая диагностика и неразрушающий контоль».