Друга конференція "Неруйнівний контроль в контексті асоційованого членства України в ЄС" (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2018)
15–19 жовтня 2018 р. Українське товариство з неруйнівного контролю та технічної діагностики (УТ НКТД) за ініціативою та підтримкою навчального центру підриємства «ДП-Тест», директор Павлій О. В., та кафедри приладів і систем неруйнівного контролю Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» (НТУУ «КПІ»), завідувач проф. Протасов А. Г., провели в польському курортному містечку Наленчув Люблінського воєводства другу науково-технічну конференцію з міжнародною участю «Неруйнівний контроль в контексті асоційованого членства України в Європейському Союзі»