Електромагнітні дослідження Звіздаль-Заліської та Брусилівської зон розломів Українського щита - Ільєнко, В.А.; Кушнір, А.Н.; Бурахович, Т.К. (Геофизический журнал, 2019)
В результаті експериментальних спостережень, проведених методами глибинного магнітотелуричного зондування і магнітоваріаціонних профілювання в 2018 р за двома профілями (15 пунктів), отримана просторово-часова картина розподілу геомагнітних варіацій і електричного поля в західній частині Українського щита. В результате экспериментальных наблюдений, проведенных методами глубинного магнитотеллурического зондирования и магнитовариационного профилирования в 2018 г. по двум профилям (15 пунктов), получена пространственно-временная картина распределения геомагнитных вариаций и электрического поля в западной части Украинского щита. Spatial-temporal distribution pattern of geomagnetic variations and electric field in the western part of the Ukrainian shield has been obtained as a result of experimental studies carried out by the methods of deep magnetotelluric sounding and magnetovariational profiling in 2018 along two profiles (15 points).