Петрофізичні параметри порід візейського ярусу Лохвицької зони Дніпровсько-Донецької западини - Вижва, С.А.; Онищук, В.І.; Онищук, І.І.; Орлюк, M.I.; Друкаренко, В.В.; Рева, М.В.; Шабатура, О.В. (Геофизический журнал, 2019)
Наведено результати комплексних досліджень петрофізичних властивостей колекції зразків порід Візейська ярусу з свердловин Лохвицької зони Дніпровсько-Донецької западини (пісковиків і пісковиків алеврітістих в інтервалі глибин 5060-5600 м і вапняків в інтервалі глибин 5960-6200 м). Приведены результаты комплексных исследований петрофизических свойств коллекции образцов пород визейского яруса из скважин Лохвицкой зоны Днепровско-Донецкой впадины (песчаников и песчаников алевритистых в интервале глубин 5060―5600 м и известняков в интервале глубин 5960―6200 м). The results of complex investigations of petrophysical properties of the Visean rocks from wells in Lokhvytsky zone of the DDD (sandstones and siltstones from depths 5060―5600 m and limestones from depths 5960―6200 m) are presented.