Пам’яті Валентини Олександрівни Трипільської (Геофизический журнал, 2019)
9 травня 2019 р. пішла у вічність Валентина Олександрівна Трипільська. Її життя — яскравий приклад творчого і небайдужого ставлення до роботи і одночасно доброго і приязного ставлення до колег незалежно від їхнього віку, статі й службового положення.