Економіка та ефективність управління землекористуванням в Україні - Третяк, А.М.; Третяк, Н.А. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Обґрунтовано основні механізми та інструменти вдосконалення ефективності управління землекористуванням в Україні в контексті нової парадигми його розвитку. Basic mechanisms and instruments of perfection of efficiency of management land-tenure are reasonable in Ukraine in the context of new paradigm of his development. Обоснованы главные механизмы и инструменты усовершенствования эффективности управления землепользованием в Украине в контексте новой парадигмы его развития.