Протяженная рассеивающая оболочка в квазаре Q2237+0305 - Бердина, Л.А.; Цветкова, В.С.; Шульга, В.М. (Радіофізика і радіоастрономія, 2019)
Предмет и цель работы: Изучение структуры аккреционного диска гравитационно линзированного квазара Q2237+0305 в оптическом диапазоне; оценка параметров режима аккреции материи на центральную черную дыру. Предмет і мета роботи: Вивчення структури акреційного диску гравітаційно лінзованого квазара Q2237+0305 в оптичному діапазоні; оцінка параметрів режиму акреції матерії на центральну чорну діру. Purpose: Studying the accretion disc structure in the Q2237+0305 gravitationally lensed quasar in optical wavelengths; estimation of parameters of the matter accretion regime onto a central black hole.