Анализ эффективности применения сглаживающих окон для уменьшения боковых лепестков при сжатии ЛЧМ-импульсов - Галушко, В.Г. (Радіофізика і радіоастрономія, 2019)
Предмет и цель работы: Анализ структуры выходного сигнала оптимального фильтра сжатия ЛЧМ-импульсов с целью выяснения причин несоответствия уровня боковых лепестков, получаемого при использовании стандартных сглаживающих окон, литературным данным. Предмет і мета роботи: Аналіз структури вихідного сигналу фільтра стиснення ЛЧМ-імпульсів з метою з’ясування причин невідповідності рівня бічних пелюсток, що отримується при застосуванні стандартних згладжувальних вікон, літературним даним. Purpose: Analyzing the output signal structure of the optimum filter of chirp-pulse compression in order to look into causes of discrepancy between the sidelobe level, which is obtained using standard tapered windows, with the literature data.