Модель капіталізації земельних ресурсів Київського регіону до 2025 року - Ібатуллін, Ш.І.; Дорош, Й.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Обґрунтовуються сценарії просторового розвитку Київського регіону до 2025 року на основі комп'ютерного моделювання процесів трансформації у використанні земельних ресурсів та їх капіталізації методами геоінформаційного моделювання та аналізу даних дистанційного зондування Землі. Scenarios of spatial development of the Kiev regіon till year 2025 developed. Model based on computer simulations of the transformation in land use and capitalization using geo-modeling and analysis of remote sensing data methods. Обосновываются сценарии пространственного развития Киевского региона до 2025 года на основе компьютерного моделирования процессов трансформации в использовании земельных ресурсов и их капитализации методами геоинформационного моделирования и анализа данных дистанционного зондирования Земли.