Статистичний аналіз використання та охорони водних ресурсів в Україні - Данилко, В.К.; Данилко, С.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Здійснено статистичний аналіз використання та охорони водних ресурсів в Україні, запропоновано заходи щодо інтеграції екологічної складової у всі сфери національної економіки. National practice of formation of information base and methodological approaches for realization state statistical observation in the field of the use and protection of Ukrainian water resources are considered. The present state of water consumption, protection and renewal of waters as important complex of problems is analyzed. Осуществлено статистический анализ использования и охраны водных ресурсов в Украине, предложено мероприятия по интеграции экологической составляющей во все сферы национальной экономики.