Проблеми ефективного використання земель запасу та резервного фонду - Будзяк, В.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Стаття присвячена проблемам ефективного використання земель запасу та резервного фонду в Україні. Обґрунтовано перспективи створення Державного фонду земель. This article is devoted to the problems of efficient use of land reserve and the reserve fund in Ukraine. Proved the prospects for a State Land Fund. Статья посвящена проблемам эффективного использования земель запаса и резервного фонда в Украине. Обоснованы перспективы создания Государственного фонда земель.