Економічні методи вдосконалення управління землекористуванням в Україні - Дорош, О.С.; Третяк, Н.А. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Пропонується оригінальна концепція регулювання раціонального сільськогосподарського землекористування на основі економічних механізмів стосовно регіональних умов. Original conception of adjusting of rational agricultural land-tenure is offered on the basis of economic mechanisms in relation to regional terms. Предлагается оригинальная концепция регулирования рационального сельскохозяйственного землепользования на основании экономических механизмов относительно региональных условий.