ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція "Газогідрати та інші альтернативні джерела газу" - Шнюков, Є.Ф.; Витязь, О.Ю.; Коболев, В.П. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2018)
Наведена коротка інформація про роботу ІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Газогідрати та інші альтернативні джерела газу», яка проходила з 12 по 14 грудня в Івано Франківському національному технічному університеті нафти і газу. На конференції була порушена низка проблем сучасного стану та перспектив досліджень газогідратів і інших альтернативних джерел газу, зокрема біогазу і метану вугільних шахт.