Total Ozone over Vernadsky Antarctic Station: Ground-based and Satellite Measurements - Grytsai, A.V.; Milinevsky, G.P.; Ivaniga, O.I. (Український антарктичний журнал, 2018)
Objective. Provide an analysis of the total ozone variations over Vernadsky Antarctic station (Faraday Base until 1996) from long-term ground-based and satellite series. Study the discrepancies between the data of different instruments. Мета. Проаналізувати зміни загального вмісту озону над антарктичною станцією «Академік Вернадський» (до 1996 р. станція Фарадей) за довгостроковими наземними та супутниковими рядами даних. Дослідити розбіжності між даними різних інструментів.