Sixty years of the Antarctic treaty: landmark anniversary on the halfway from 1991 to 2048 milestones - Fedchuk, A. (Український антарктичний журнал, 2019)
Objective. This note aimed to summarize the main achievements and to determine emerging political-legal challenges of Antarctic governance in the light of the 60th anniversary of the Antarctic Treaty. Метою цього повідомлення є узагальнення основних досягнень та визначення політико-правових викликів, що постають перед режимом регіонального управління Антарктикою у світлі 60-ї річниці підписання Договору про Антарктику.